3 Şubat 2012 Cuma

SENi_NASIL_TERK_EDECEK_

Pucca'nın milliyet/cadde yazısından aldım bence doğru tespitler :)) Ayrıca alttakide kitabı, bence okumaya değer ;)

Bana burcunu söyle, sana nasıl terk edileceğini söyleyeyim bebişim...

Koç: İlişkiye başlamadan önce size  “Ben ilişki kafası yaşayan biri değilim” telkininde bulunur. Terk ederken de rahatlıkla “Ben söylemiştim baştan” diyebilir. Siz bu burçla kavga etmek isteseniz de beceremezsiniz. Öyle kayıtsız kalır ki, siz sinir krizi geçirirken “Ama ben böyleyim” diye karşılık verir.

Boğa: İlişkiye başlarken size tapma derecesinde aşıkmış gibi davranır. Duyguları o kadar hızlı hareket eder ki, kısa bir süre sonra düşmanınız oluverir. Boğa burçları ayrılma özürlüdür, bunun yerine yaşamı zindan ederek sizi  kaçırmanın yollarını bulacaktır.

İkizler: Bu burçla bir ilişki yaşamak harikuladedir, sizi sever ama sevgisini nefretiyle göstermekten haz alır. Sizi oyuncağıymışçasına kullanır, bir süre sonra bu oyuncaktan sıkılınca başka bir oyuncağa geçmesi olağandır. Ayrılmak istemez, istemediği gibi birçok ilişkiye de açık davranır. O sizi tüketmeden, ayrılık sinyali aldığınızda arkanıza bakmadan kaçmanız gerekir.

Yengeç: Garantici yengeçler “Sorun sende değil bende” kafası yaşarlar. Hiçbir zaman tam  olarak sizi terk etmez. Yalnızlık korkusu bu burçta yoğundur, kendine yeni  birini bulana dek sizi  gel-gitlerinde boğar.

Aslan: Hep imkansızı ister, kolay gördükleri şeylerle uğraşmaz. Sizi terk ederken alaycı ve arkadaşça görünür. Teselli etmek bir kenara dursun ilişkideki bütün suçun sizde olduğuna, ilişkinin bitme sebebinin siz olduğuna bile inandırır.

Başak: Terk ederken hafızası resetlenir. Umursamaz, alaycıdır ve asla yalnız kalmadığı sürece size açık kapı bırakmaz. Taktik  nedir bilmez bu burç,   o an ayrılmak mı istedi,  “Olmuyor bitti-git” diye haykırır. Bu burçtan ince düşünce, en azından bir ayrılık  konuşması beklemeyin.

Terazi: Sebep her ne olursa olsun  canınızın yanmasını derin bir aşk acısı       çekmenizi sağlayacaktır.

Akrep: Size soğuk davranmaya başlamışsa aman dikkat! Ayrılık günü gelip çatmıştır. Ayrılık için bütün koşulları sağlar, ondan sonra terk eder. Geçmiş onun için değerlidir ve sizi   geçmişine güzel olarak gömmek ister.

Yay: İlişkiyi tek başına sırtlanmış gibi davranması çok normaldir. Sizi terk ederken yeniden onu arzulayacağınıza çok emindir,  bu yüzden sizi üzmekten, size hakaret   etmekten çekinmez.

Oğlak: Ayrılırken vicdan azabı çeker,   bu suçluluk duygusuyla zannedersiniz ki sizi terk etmiyor sizinle yeniden sevişiyor. Sizi terk ediyorsa   tek sebebi size aşık olmadığını anlamış olmasıdır.

Kova: Enfestir terk  etmesi, hatta ilişki sürecinden daha keyif alırsınız. Sizi terk ederken “Seni ölene dek seveceğim ama gitmem lazım”    gibi beylik laflar edecektir. Size hâlâ aşık birinin acı            çekerek gidişini izlemekten çekinmeyin.

Balık: İlişkiye başladığı gibi ayrılır. Neden ayrıldığını bilmez, ne kendini suçlar ne sizi. Hatta arayıp ayrılık konuşması bile yapmaya tenezzül etmez. Onun için bitmiştir ve ilişki biterse dostluk başlar. Fakat bunu sizinle paylaşmaz, size neden ve sebepler sunamaz, işyerinden çıkıp kepenk kapatır gibi  ilişkiyi de kapatır. 

Not: Bunların hepsinin kaynağı tecrübelerim, daha doğrusunu söylemek gerekirse ağırlık merkezimdir. Attım valla, maksat muhabbet olsun, tutarsa ne ala...


kaynak==>http://cadde.milliyet.com.tr/2012/01/30/YazarDetay/1343040/SENi_NASIL_TERK_EDECEK_ 
 

2 yorum:

Ş.A. Hukuk dedi ki...

Hahah müthiş cuk oturmuş doğrusu :)

parfümümün kokusu dedi ki...

Evet,çok doğru analiz etmiş :))