30 Temmuz 2012 Pazartesi

Bir ıslık alayım ...(fiyuvfit)

   "Yüzü kızarmış kız "modunda yazıyorum bu mim'i , fiyuvfit fi tarihinde mim'lemiş beni, benim haberim olmamış.(Düşen her bir meteordan haberin var ama...)Tekbir kelimeyle anlatacağmışız bağ bağ ...
  
Tekbir kelimeyle anlatabileceğime pekbir ümidim yok ama,(Her türlü sınırlamaya "aduuukettt)
ben onu "matruşka" ya benzetiyorum.(Bu arada matruşkalara bakınca aklıma Eurovizyondaki  Rus teyzeler geldi :) "senle ilgisi yok tatlım takılma sen, hayal gücümün sıçırtkanlığı:))
Her konudaki farklı görüşleri,üslubu,şarkıları,isyanları,o güzelim pastaları yapan hamarat hâlleri (korkma kimseye almıcam) hayal dünyası, daha ne sayayım ki; tek kelimeyle onun mükemmel "terazi kadını" havasına  bayılıyorum.
Haricinde her ıslık çaldığımda ve duyduğumda aklıma gelmeside cabası...
Ne diyeyim ki; Kedi canını senin :))

Göksel'ide pek sever hani :)



6 yorum:

balböcükleri dedi ki...

samimi bir mim olmuş:)

semmma dedi ki...

arada yıllar geçmiş, ben mimi yeni görüyorum:( oh god! çok samimi bir mim yazısı olmamış, çok ütopik bir mim yazısı olmuş. ben kiim mükemmel olmak kim.. beni böyle gördüğün için o kadar çok teşekkür ederim ki; bıkarsın.

ama sanıyorum "matruşka" beni sahiden tek kelimeyle anlatan bir tanım. nerden aklına geldi kız? bravo valla, ceketimin önünü ilikledim, ayakta alkışlıyorum. ama kastettiğim oo içimde ne cevherler var değil, bir ben vardır bende benden içeri durumu.. ço dertliyim nan o.O

öyle acılı bi mim doldurdum ki..sana da pasladım;
http://fiyuvfit.blogspot.com/2012/08/biricitin-mimi-gozlerinizi-kapatn-ve-15.html

şimdi bıktım senin mimlerinden huleyn dersen hiç alınmam, sen ki beni bu sabah mutlu etmişsin; yüz milyon mim feda olsun derim(:

teşekkürler, sahiden tüm samimiyetimle..

semmma dedi ki...

ah! göksel için teşekkür etmeyi unuttum! ne kadın o..

parfümümün kokusu dedi ki...

bende dedim bu heralde beğenmedi tanımı :)) bıkmam canım bıkmamda bilgisayarımda ki bir hatadan ötürü yeni post yazamıyorum şu sorun çözülsün inş cevaplıcam,teşekküre ne gerek samimiyiz şurda :) bu arada göksel forever !!!

Bak Bu Harika dedi ki...

Çok içten cevaplamışsın yüreğine sağlık. İzlemeye aldım seni bende beklerim.

~♡ηυяѕαℓкιмι™ dedi ki...

Güzel ve anlamlı bir benzetme olmuş Matruşka..
İçinden hep bir sürpriz çıkan ve dolu dizgin olduğu anlamı çok hoş..