2 Şubat 2012 Perşembe

Burçlar karakterinizi ve kıyafet seçiminizi nasıl etkiliyor?






Bazıları doğuştan tarz giyer, bazılar ise doğuştan rüküştür ne giyse yakışmaz derler ya aslında burcunuzun ruh halinize olan etkisinin kıyafetlerinize yansıyacağını düşünmüş müydünüz?
Mesela neşesi ve enerjisi bol ikizler, yırtık jeanler ve payetli tişörtleri kombinlemeye bayılırlar. Pembe çanta ve kürk detaylı bir hırka onları anlatmaya yeter. Boğa ise şehvetli ve feminendir. Kırmızı bir takımın içine dantel cesur gömleğiyle dikkatlere aldırış etmeden güzelliğini sergiler..
Koç:
İyi bir zevke sahip olan koç burcunun giydikleri bazen size saçma gelebilir, ancak farklı tarzları ile dikkat çekmek onların işidir. Seksi ve cesur bir stile sahiptir. Diz hizasında biten elbiseler, dar pantolonlar ve şık gömlekler onlar için vazgeçilmezdir.
Boğa:
Rahat ve feminen giyinmeyi seven boğalar, çalışma hayatlarında ya da sinemaya gittiklerinde de rahat olmak isterler. Koyu renkler, mor ve mavi tonlarını giyerek 2012 sezonunun sizin için iyi geçmesini sağlayabilirsiniz. Yumuşak ve yıldız şekilleri sizi çok iyi anlatıyor.
İkizler:
Çift karakterli ikizlerin dolapları her türlü renk ve model kıyafetlerle doludur. Gençlik odaklı stilleri ile dikkat çekmeyi başarırlar. Jean pantolonlar, renkli tişörtler gündüzleri vazgeçemedikleri kombinasyonlarıdır, gece ise mini siyah bir elbise onlar için yeterli olacaktır.
Yengeç:
Şehvetli yengeçler beyaz şifon bir gömlek veya bluzla kalbinizi çalabilir. Pastel renkler ve işlemeli desenler yengeçlerin tarzını yansıtıyor. Maxi etek ve elbiseler yengeçlerin en sevdikleri parçalar arasında yer alıyor.
Aslan:
Giyim stilleri ile kraliyet ailesinden bir bireyi anımsatan aslanlar, asaletleriyle dikkat çekmeyi başarıyorlar. Koyu tonlar ve altın aksesuarlarla detaylandırılan parçalar tarzınızı anlatıyor.
Başak:
Başaklar en çok saflığın ve masumiyetin simgesi beyaz ve tonlarını tercih ederler. Çok fazla detay sevmezler. El boyaması tasarımlar ve nakış elbiselere bayılırlar. Şile bezi elbiseler başakların tarzını yansıtıyor. Başaklar büyük ve abartı aksesuar takmaktan kaçınırlar.
Terazi:
Denge sağlamaya çalışan terazilerin, stillerinde de aynı durum söz konusu. Modaya uymayı seven teraziler, yumuşak ve akıcı tonları kullanmayı tercih ediyor. Siyah renk yerine antrasit kullanmayı severler. 2012 yılında leylaklar ve gül kırmızıları size çok iyi gelecek.
Akrep:
Kıyafetlerde yenilikler yapmayı seven akrepler, seksi cazibeleriyle göz kamaştırmayı çok iyi başarırlar. Takım elbise içine giyilen dantel gömlek ve bluzlar akreplerin tarzını yansıtıyor.
Yay:
Tüm gününü rahat geçirmeyi arzulayan yay burcu, ayakkabı seçimine çok özen gösterir. Uzun pelerinler, maxi etekler ve basic tişörtler yayların tarzını ön plana çıkaracak.
Oğlak:
Lükse düşkün olan oğlakların dolabında pek çok marka ve tasarımcıya ait son trendlerden olan parçalara rastlayabilirsiniz. Gri, kahverengi, haki ve mavi oğlaklara kendilerini iyi hissettirecek.
Kova:
Özgür ruhlu ve asi kadınları temsil eden Kova, kıyafetlerinde de özgürlüğüne düşkündür. Salaş bir tarzı olan kovalar tunikler, tığ işleri ve yırtık jeanler kovaların en sevdikleri parçalar arasında yer alıyor.
Balık:
Duygusal balıklar tam anlamıyla bir ayakkabı tutkunudur. Dolaplarında yüzlerce ayakkabıya sahip olduklarını görebilirsiniz. Işıltılı ve parlak şeylere bayılırlar. Altın, gümüş ve değerli taşlar balıkları çok iyi anlatır.

Eee! artık bi parfümde sıkarsınız heralde :))  


***Zıpçıktı***

 

Hiç yorum yok: