4 Şubat 2012 Cumartesi

Evin Suyu mu Çıktı? ;)

             


Şimdi bu güzel Cumartesi akşamında manitanızla, ailenizle ya da onunla bununla dışarıda bir programınız varsa yaşadınız. Ama yok siz de benim gibi saplar takımındaysanız yahut sevgiliniz var fakat bir program yapamadıysanız benden size tavsiye kıçınızı dışarı çıkarmayın.:)) Ne yapalım peki diye sorduğunuzu duyar gibiyim... "Ahh ah nerede o eski aile sohbetleri" diyeceğimi düşünüyorsanız daha çok beklersiniz :))

        Bence güzel bir Dvd alın yahut internetten, oradan buradan bulduğunuz bir filme (ya da diziye) başlayın. Diyeceksiniz ki "bunun her günkü aktiviteden ne farkı var?". Farkı şu; manitanız olan şahısı ve bilimum abur cuburları yanınıza doldurun, sıcacık polar battaniyenin altına girin, alın ellerinize sıcak çikolatalarınızı ohh mis. Bu size hem yakınlaşma fırsatı verir hem de sınırsız konfor (çok tembel gördüm kendimi). Ne işiniz var efendim bu soğukta dışarda. 

           Bu arada sizlere bir DVD önerisi yapabilirim bu gece için. "The Notebook" bu romantik gece için on numara bir seçim olur.

Ama siz manitanızın huyuna, suyuna göre de başka bir film seçme özgürlüğüne sahipsiniz tabi. O zaman ne yapıyoruz? Boş durmayıp manitamızı eve çağırıp samimi bir ortam yaratıyoruz.  Tüm bu aktiviteler sırasında parfümünüzü sıkmış olduğunuzdan emin olun ballarım. 
Aristokratkiss

2 yorum:

modafobik dedi ki...

Çok güzel bir yazı olmuş, bu arada Blogosfer'e hoşgeldin, umarım daimi olursun burada :)

parfümümün kokusu dedi ki...

Çok teşekkürler ...