3 Şubat 2012 Cuma

Kore'li Gruplar




Asi görünüşlü, şirin suratlı ve harika sese sahip 4 kızın oluşturduğu bir grup 2NE1. (2NE1 21. yüzyıl ve "New Evolution" kullanılarak oluşturulmuştur.) Giyim tarzları, müzikleri, tavırları onları diğerler gruplardan ayırıyor. İlk önce müzikleriyle ilgiyi üstlerine çeken bu grubun görünüşleri de ilgi çekmeyecek gibi değil. Sadece kliplerinde değil günlük hayatlarında da tarzları çok farklı değil.

 2NE1 sadece Kore'de değil Amerika, İngiltere, Japonya gibi bir çok ülkede de tanınıyor. Daha yeni MTV Iggy Best New Band In The World (Dünyadaki En Iyi Grup) ödülünü kazandılar. New York'da yapılan ödül törenindeki canlı performansları ile hayranlarını coşturdular. Dünyanın her yerinde hayran kitlesi bulunan bir grup olarak bu ödülü hakettiklerini düşünüyorum... ( Kaynak : http://aichanmusique.blogspot.com/  )

Nedendir bilmem benim korelilere karşı aşırı bi sevgim var.Filmlerini,dizilerini,müziklerini asıl en önemlisi giyim tarzlarını çok seviyorum aradada olsa sevdiğim sanatçı ve gruplardan videolar eklicem ...

Hiç yorum yok: